Product Reviews

Bagi membantu anda mengatasi masalah kipas angin, tetapi SUKAR untuk mencari juruteknik yang bertauliah di kawasan anda. Atau bagi mereka yang minat DIY tetapi tiada tempat untuk dijadikan sebagai tempat rujukan. Kami telah menyediakan DUA pilihan panduan mengikut keperluan anda. 

 

PILIHAN 1

Ebook ini lengkap dengan penerangan mengenai cara untuk membaik pulih hampir kesemua jenis kipas angin . Merangkumi dari kipas bawah sehingga kipas siling. Setiap masalah telah diberi penerangan cara trouble shoot dan alat ganti apa yang perlu ditukar. Setiap masalah kipas dibahagikan mengikut jenama kipas angin tersebut. Antaranya, KDK, Panasonic, Pensonic, Alpha, Deka dan banyak lagi. Panduan ini sesuai bagi mereka yang berminat untuk mempelajari DIY kipas angin dengan lebih mendalam. 

PILIHAN 2

Ebook ini disediakan untuk anda menyelesaikan masalah kipas angin anda mengikut masalah dan jenama kipas angin. Panduan ini dapat menjimatkan wang anda dengan hanya DIY serta dapat mengelakkan anda dari menukar alat ganti yang salah. Risiko kerosakan kipas angin dapat dikurangkan dengan merujuk panduan ini. Anda hanya perlu membeli panduan ini mengikut sintom masalah dan jenama kipas. 

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy